torsdag den 27. december 2012

Julevisitter.

1. juledag er amerikanernes juleaften om man så må sige. Altså den dag hvor de samles med familien og spiser julemiddag, for manges vedkommende kalkun. På trods af det havde vi 2 invitationer denne dag. Først var vi hos vores søde naboer Martha og Mike, et ældre ægtepar midt i 70´erne. De havde inviteret os til brunch. Deres venner Bob (89) og Cathryne (lidt yngre) var der også. Det blev en rigtig hyggelig formiddag med spændende diskussioner om politik, historie, samfundsforhold og dagligliv i Danmark og USA. Rigtig spændende og hyggelige mennesker, med et langt livs erfaringer. Dertil spændende mad, mest til den søde side, og kaffe, champagne og chokoladevin! (Sidstnævnte minder om Bailey). Efter uafbrudt snak og godt humør i 3 timer brød vi op efter først at have fået en lille rundvisning i huset.

Vi blev hentet af Christian, og fulgtes ad til Janine, som er Christians og Steffens kollega. Hun har rejst en del til Danmark i forbindelse med uddannelse af studerende, og har besøgt København og omegn. Hun er meget interesseret og vil gerne vide mere. Hendes mand er meget naturinteresseret, og arbejder vist som guide indefor "Wild life". Datteren var hjemme fra college på juleferie. Hun var vældig snakkesalig.
De havde tre hunde, som var søde og kælne. Dejligt at mærke pels igen.
Vi sad ved baren i køkkenet, og fik valget mellem vin og "egg-nogg", en slags æggesnaps med fløde og rom. Steffen måtte opgive halvvejs i den, vi andre kendte vores begrænsninger, og valgte vin og vand.
En hyggelig eftermiddag med søde mennesker.

Her kommer lige et par billeder fra den pænere ende af Fayetteville´s villa kvarterer med diverse juleudsmykninger.












Ingen kommentarer:

Send en kommentar