tirsdag den 9. april 2013

Så fik vi kulden ....

Imorges begyndte vi så hjemfarten mod Arkansas. Vi forlod Carlsbad i 24 gr. Celsius og støvstorm. Temperaturen var faldet lidt fra de ca. 30 gr. der havde været de to dage vi havde været der.




Vores mål idag var Amarillo, Texas, hvor vi skal overnatte, inden den lange tur imorgen på 7 1/2 time. Undervejs havde vi planlagt at gøre et stop i Palo Duro State Park. Den har USA´s 2. største canyon (kløft) efter Grand Canyon.

Landskabet ud af New Mexico ændrede sig hurtigt. Det blev fladt, fyldt med oliepumper og ellers meget øde. Støvstormen fulgte os ind i Texas, i ca. 500 km. Temperaturen faldt mærkbart undervejs.

Da vi kom til Palo Duro åbnede jorden sig ned ét, og der viste sig et utroligt landskab. En kløft med vægge i orange, gule, turkise farver. Meget specielle geologiske formationer i et landskab med mange træer, og kaktus og små blomster.

Vi tog en masse tøj på, temperaturen var nu nede på 5-6 gr, og gik en 10 km. vandretur gennem et område, hvor vi rigtigt kunne studere de smukke omgivelser.




























































































































































Vi blev virkelig belønnet med et flot syn, da vi nåede turens mål : "The Lighthouses" (= fyrtårnene).
Imorgen går turen hjem igen, der er lovet sne her i Amarillo i nat! Brrrrr! Det er koldt, under frysepunktet nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar