torsdag den 4. april 2013

Langt højere bjerge...

Idag kørte vi ud for at gå en vandretur i Atalaya-bjergene. Udgangspunktet var lige i udkanten af Santa Fe, hvor vi satte bilen på en p-plads. Vi havde mad og drikke med, solen skinnede fra en vidunderlig blå himmel, og vi havde taget godt med solcreme på. Man kan virkelig mærke, at solen stikker heroppe i den tynde luft. Turen gik igennem meget varieret landskab, den sidste del temmelig stejl i hårnålesving. Vi måtte holde mange pauser for at få vejret, igen er det ekstra hårdt på grund af den tynde luft.





















Der var mange udsigter og spændende planter at kigge på. Det var ikke overrendt, men vi mødte da 10-12 mennesker og adskillige hunde på vores færd.





Endelig på toppen efter ca. 2 timer blev vi rigeligt belønnet med en storslået udsigt over Santa Fe og omegn og bjergene der omringer den. Disse bjerge er faktisk "The Fotthills of the Rockies", altså begyndelsen til Rocky Mountains.



Vi var godt brugte og sultne, da vi kom ned. Vi fouragerede i et meget lækkert økologisk supermarked, hvor vi købte ind til et godt måltid på motelværelset. Ih hvor det smager, når man er så sulten. Selvom vi næsten ikke orkede, gik vi ind til byen, og hørte Fauré ´s Requiem i Cathedral Basilica. Det var meget smukt, og trætte vaklede vi hjem igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar