mandag den 6. maj 2013

Mulberry Creek.

Vi kørte en søndagstur ud i det blå. Vi var heldige at finde en benzintank, hvor vi mindst ventede det. Vi var faktisk lige ved at opgive det og køre tilbage. Det er uberegneligt, hvor de er. Vi kørte en dejlig tur langs Mulberry floden, som ligger ca. en times kørsel øst for Fayetteville. Der er masser af vand i den lige nu, og der var mange ude og sejle i kano og kajak. Hvis der stadig er vand i den til sommer, vil vi ud og prøve det med børnene. Det kommer an på, om hvor meget regn, der kommer i tiden indtil da. Sidste sommer var der en frygtelig tørke, som de taler meget om her. Det regnede ikke fra april til oktober, og de fleste floder her tørrede simpelthen ud. Men indtil videre har det jo regnet en del her i foråret!



Landskabet er virkelig frodigt ligenu. Det er så grønt, at man tror det er løgn. Men sådan er det vist også når bøgen springer ud i Danmark hvert år, og det hele eksploderer i grønt og blomster overalt.
Her i staten er der mange forskellige slags egetræer, og når man kigger ud over bakkerne er der grønt i mange forskellige nuancer. Der er mange vilde blomster, nogen vi kender, mange slags vi ikke kender.






























 




























Ingen kommentarer:

Send en kommentar