lørdag den 4. maj 2013

May-day, May-day ! Sne i maj i Syden!!?

Men mest af alt holder jeg af hverdagen, sagde Dan Turéll. Det er jo også nemt nok, når hver dag er en fest.

Efterdønningerne efter Onkel Tage´s besøg har endnu ikke lagt sig. Naboerne har i skrift og tale tilkendegivet, hvor hyggelig en aften vi havde sammen. Og det havde vi. En rigtig kulturudveksling!

Jeg har været på besøg hos Norna, som jeg har lært at kende på biblioteket, hvor hun også er frivillig. Vi mødes over DVD´erne hver onsdag og snakker om alverdens ting. Hun er en svensk/finsk kvinde, som har boet herovre i mange år. Hun er lige fyldt 75 og er en meget spændende dame. Hun bor lidt uden for byen i en lille oase sammen med sin amerikanske mand. Hun maler og strikker og interesserer sig for alternative anskuelser.


























Igår vågnede vi op til snevejr! Kulde rekord i Arkansas ! I maj måned! For 4 dage siden var vi ved at smelte i 32 gr.


























Vi har en fin fuglerede på væggen ved vores terasse. Det er en Robin, der har lavet den. En Robin er på størrelse med en solsort, men grå-brun og med orange bryst. Den er lige så almindelig, som en solsort er derhjemme. Den ligger på æg nu, og vi er lidt bekymrede for, om det nu går med den pludselige kulde.


























Idag lørdag har vi været nede i byen til en lille festival med lokal musik. Rigtig hyggeligt og god musik. Der forgår en masse her de næste måneder, som vi vil benytte os af.



























Ingen kommentarer:

Send en kommentar