tirsdag den 20. august 2013

Week-end med vand.

Der er så mange steder vi lige skal nå at besøge en sidste gang, eller næst-sidste.... Så mange fine steder vi har lært at kende de sidste 10 måneder her. I week-end´en tog vi ud til en af favoritterne : Kings River Falls sammen med Christian og Kai.

Det har regnet kraftigt her på det sidste, så der var virkelig høj vandstand, noget vi ikke har oplevet tidligere. Men som I ved, er der også slanger i Paradis. Vi var så heldige at møde nogle af dem på 1. hånd. Lidt spændende at gå rundt, når man har mødt den første, da nogle af de arter der findes her er ret giftige. Men bare man kigger sig godt for og ikke kommer til at træde dem over tæerne, er de flinke nok.

På stien derud fandt vi kantareller og andre svampe. Tænk at vi også skulle opleve det her!



Copperhead, lå i en klippesprække, ved nedgangen til vandet, giftig.

Flodkrebs.

Badetur med efterfølgende frokost i det grønne, kan det blive bedre?

Cottonmouth, giftig vandslange. Lå og hyggede sig under et lille træ ved stien.

Sunfish - blev sat ud igen.

I en lille båd der gynger, sidder jeg og synger, synger om de ting, der gir´ livet værdi.....
Søndag kørte vi til Mulberry River, som vi havde opdaget i foråret på én af vores små køreture ud i det blå. Denne gang lejede vi et par små kajakker og tog en bid af floden. Der var meget vand i, hvilket er usædvanligt på denne årstid, og der var utrolig smukt. Turen bød på en vekslen mellem roligt vand og stykker med temmelig kraftig strøm - white water. Det var sjovt, og da vi først havde lært kajakkerne lidt at kende, kunne vi også fint manøvrere med dem. De første steder med strøm og små vandfald følte man sig nok lidt ude af kontrol, men man lærer faktisk hurtigt. Vi mødte også nogle erfarne sejlere, som gav os et par tips. Skøn tur.


Næh, sikke nogen søde hunde, de ville med os ind i bilen, da vi skulle køre fra bådeudlejningen...

Efter sejlturen gik vi en lille tur til "Twin Falls", to vandfald fra to forskellige dale som - næsten - mødes.



Og se hvad vi fandt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar