tirsdag den 18. juni 2013

Besøg fra Odense.

Så blev det tid for endnu et besøg fra Odense. Anne ankom torsdag aften og vi har indtil videre haft nogle hyggelige dage med hverdagsliv i Fayetteville. I week-enden var vi på en dejlig tur til Kings River Falls, hvor vi badede til den store guldmedalje. Temperaturerne har ligget stabilt i begyndelsen af 30´erne, og ind i mellem har det været ret fugtig-varmt. Så badeturen var tiltrængt.





























Vandet var friskt og rent, jeg gætter på 24 gr, overhovedet ikke koldt i hvert fald. Vi gik / vadede på opdagelse opad floden, og kom til det ene mere fantastiske sted efter det andet. Med mellemrum kom der grønne og turkise vandhuller vi kunne svømme i. Helt paradisisk !

Vi var afsted sammen med Christian, Kaj og Kirsten, som var på besøg fra DK også. Turen derop på 1 1/2 time tager man gerne med.

En dag var vi inviteret til Botanisk Have i Fayetteville sammen vores søde tidligere naboer. Den står i fuldt flor ligenu, og er utrolig smukt anlagt, holdt og der er mange små finurlige opstillinger. Den drives udelukkende af frivillige og frivillige donationer. Mange mennesker bruger mange timer her. Begge vores naboer er/har været frivillig her.




























Skønne damer, skønne planter, skøn tur.

Ja, græsset skal jo også slås.....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar